Goedkope treinkaartjes bij Albert Heijn

Een hele dag in en uit de trein stappen in Nederland voor maar 17 euro per persoon? Bij de Albert Heijn zijn vanaf vandaag tot en met zondag 23 augustus goedkope treinkaartjes te koop. Met deze dagkaarten reis je van 10 augustus tot en met 4 oktober op een dag naar keuze door heel Nederland met de trein. De kaartjes zijn geldig op maandag tot en met vrijdag vanaf 9.00 uur, en in het weekend de hele dag. Je krijgt niet een papieren kaartje, maar een chipkaart die direct te gebruiken is. Voor de actie geldt: op=op. Kijk voor meer informatie over de actie op www.ah.nl/ns.

Lees ook:Weer treinkaartenactie bij Blokker!
Lees ook:Ze zijn er weer: Goedkope treinkaartjes bij Kruidvat voor 13,99!
Lees ook:Weekendtip: 1+1 gratis op make-up bij Kruidvat
Lees ook:Goedkope treinkaartjes te koop bij Blokker
Lees ook:Trein Dagkaart voor twee personen bij Etos voor 19,90

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>