UGG Australia en andere bekende merken bij wehkamp.nl

Het schoenenassortiment van wehkamp.nl is uitgebreid met ruim vijftig nationale en internationale bekende merken zoals UGG Australia, Fred de la Bretoniere, Tommy Hilfiger, Toms, en Shabbies Amsterdam toe aan het online schoenenassortiment. Hiervoor is de webwinkel een strategische samenwerking gestart met Van den Assem Schoenen.

Van den Assem staat bekend om zijn collectie met populaire merken en zeer divers aanbod van dames, heren- en kinderschoenen, tassen en accessoires. De collectie zal de komende maanden verder uitgebreid worden en vanaf dit najaar in zijn volledige breedte verkrijgbaar zijn op wehkamp.nl. De collectie bestaat dan uit meer dan 100 merken.

Lees ook:Schoenen van vanHaren ook op wehkamp.nl
Lees ook:Nieuwe site Van den Assem Schoenen; kans op shoptegoed
Lees ook:Mobiele Brandstore PC Hoofstraat MC Couture Light
Lees ook:Kindercollectie Mango ook bij wehkamp.nl verkrijgbaar
Lees ook:UGG Australia outlet Van den Assem; nu ook online

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>