Bandajanas slipper te combineren met iedere outfit

Bandajanas in het zandOnlangs werd de nieuwe webwinkel www.bandajanas.com gelanceerd en werden de Bandajanas geïntroduceerd aan de pers. Het nu al succesvolle slipper merk zorgt deze zomer voor een nieuwe trend: mix & match je eigen favoriete slippers. Kies de gewenste kleur basisslipper, selecteer een mooie band en pimp je slipper met de leukste bedels. Deze hippe ecovriendelijke slippers blijken nu al een absolute musthave voor deze zomer!

Een stijlvolle slipper die dankzij de verwisselbare banden en accessoires kan worden gecombineerd met iedere outfit: dat is de Bandajanas. Het concept is simpel… selecteer de kleur van de basisslipper, kies een passende band, pimp vervolgens je slipper met de leukste accessoires en je Bandajanas is compleet! Wordt het een slipper in de stijl van Brigitte Bardots, Born to be wild of ben je meer een Hup Holland Hippie? De banden kun je eenvoudig en op verschillende manieren rijgen door een leren lus: laag om je been waardoor het stoer en sportief oogt of juist hoog om je been, dat er juist weer voor zorgt dat het er sexy en elegant uitziet. Ideaal voor de praktisch ingestelde vrouw: een slipper met verwisselbare banden die je kunt afstemmen op de outfit die je draagt.

De slippers zijn te koop voor € 23,90 en verkrijgbaar in de basiskleuren zwart, bruin en blauw (maat 36 t/m 41). De slipper wordt gemaakt van ecovriendelijk foam, heeft een zacht voetbed en voldoet aan de REACH voorwaarden van de EU. Houdt ook het ‘slippertje van de maand’ in de gaten, want iedere maand presenteert Bandajanas een set slippers die de hele maand in de spotlights staan en waarbij je een extra kadootje ontvangt.

De Bandajanas is ontstaan uit HupHollandHip, hét Oranjemerk met de leukste accessoires voor vrouwen. De webshop ontwerpt musthaves met een oranje tintje, van gave oranje lak pumps tot vrolijke rood-wit-blauw gekleurde sieraden. Evelien van der Werff, eigenaresse van HupHollandHip komt met het idee voor de Bandajanas: een losbandige slipper die eindeloos te combineren is en met een knipoog naar de populaire Havaianas-slipper. Omdat het nieuwe merk zo enthousiast wordt ontvangen, heeft Evelien besloten de slippers volgend seizoen ook in maat 42 en 43 te gaan verkopen. Daarnaast zal er volgend jaar een ‘mini Bandajanas lijn’ vanaf maat 29 worden gelanceerd, zodat ook de kleine fashionistas naar hartenlust aan de slag kunnen met het creëren van hun favoriete slipper.

http://www.bandajanas.com

Lees ook:Slippers tot aan het plafond
Lees ook:De Floris van Bommel feat. Ozark Henry slipper
Lees ook:Scholl slippers Band Rope winnen @Shoppenblog
Lees ook:Special edition van Baume & Mercier Linea horloge
Lees ook:Scoor nu je EK-voetbal outfit bij Primark

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>