Stiletto run tijdens Shopping Night Haarlem

Nog niets te doen komende zaterdag? In Haarlem wordt tijdens de Shopping Night Haarlem een Stiletto Run georganiseerd op de Grote Markt. De Colette Sol Foundation is de organisator van dit festijn waarbij vrouwen én mannen 100 meter rennen op hoge hakken. De opbrengst van de run gaat geheel naar het goede doel: Stichting Free a Girl. Detail: de hakken moeten minimaal 9 centimeter hoog zijn.

Free a girl

Met de Stiletto Run doneren alle lopers namelijk 5,- euro p.p. voor de stichting Free a Girl. Deze stichting strijdt tegen vrouwenhandel en zet zich in om meisjes en vrouwen uit gedwongen prostitutie te bevrijden. Het is de eerste keer dat de Colette Sol Foundation dit evenement organiseert. Zij benadrukken dat het vooral draait om het plezier maken en tegelijkertijd geld inzamelen. Oftewel: meedoen is belangrijker dan winnen. Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.stilettorunhaarlem.nl

Over Colette Sol Foundation

Colette Sol is een jong Nederlands schoenlabel opgericht door de zussen Colette en Miranda Sol. Een deel van de opbrengst van de verkoop van de schoenen gaat naar de Colette Sol Foundation. Deze foundation ondersteunt verschillende stichtingen die de strijd tegen vrouwenhandel aangaan; in Nederland is dit Stichting Free a Girl en in Zwitserland Stichting glowbalAct.

Over Haarlem Shoppingnight

Op zaterdag 11 juni wordt de rode loper weer in de Haarlemse binnenstad uitgerold en zijn er tot middernacht tal van activiteiten in de winkels en de winkelstraten. Naast de Stilettorun is er dit jaar op de Grote Markt de Ibiza markt met fashion, lifestyle, art, music en food kramen.

 

Lees ook:Bekende Nederlanders dragen oranje voor Free a Girl
Lees ook:Ketting van Spaanse mango
Lees ook:Back to Black jurk van Amy Winehouse te koop
Lees ook:BN’ers achter de balie bij onze favoriete slager!
Lees ook:We dragen graag hoge hakken, maar spenderen er niet veel aan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>