Geef jouw mening over shoppen na de terreurdreiging

Na alle onzekerheid gister, kunnen we je nu gelukkig melden dat de winkels aan de ArenA Boulevard en Ikea vandaag gewoon weer zullen openen. Nou  ja, gewoon…

Naast dat zo’n winkelsluiting voor de getroffen winkeliers een financiële strop van minstens enkele tonnen betekent, denk je als happy shopper misschien ook wel even twee keer na voordat je de betreffende winkels weer binnenstapt. Wij willen er niet aan denken wat voor schade en menselijk leed er met explosieven in volle winkels aangericht had kunnen worden en zijn dan ook benieuwd naar wat zo’n terreurdreiging met jou als consument doet.

Vertel het ons
Laat jij de shop aan de ArenA Boulevard voorlopig even links liggen of stap jij zonder er bij na te denken vandaag weer bij Ikea binnen?

Lees ook:Winkels ArenA Boulevard ontruimd door dreiging met explosieven
Lees ook:Up-date: Winkel in Deventer ontruimd na vondst verdacht pakketje
Lees ook:Up-date: Terreurdreiging ArenA Boulevard
Lees ook:Bommelder IKEA mogelijk opgepakt
Lees ook:Europol verdenkt man van alle Ikea-incidenten

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Geef jouw mening over shoppen na de terreurdreiging

 1. Saskia

  Nou ik kom vandaag in ieder geval niet in de buurt van de Amsterdam Arena of welke Ikea dan ook. Ik ben flink geschrokken van de hele toestand. Je wil het toch niet meemaken dat je lekker aan het shoppen bent en boem-hup uit je pumps geblazen wordt!? Wat een drama!!! En het is vandaag trouwens ook nog eens vrijdag de 13e…..

    /   Reply  / 
 2. hans

  Aanslagen in Nld bij IKEA em omstreken :
  Alweer mensen uit Noord-marokko ? Fijn hoor, doet niets goed aan geintegreerd zijn. Alle voorzieningen in Nld ten spijt dit. Waar gaat dit naartoe, zeker nooit scholing gehad. Je lot heb je zelf in de hand d.w.z. wie ervoor gaat krijgt iets, wie niet doet en doet zoiets als dit waarbij de gevolgen desastreus kunnen zijn. Is dit dé oplossing van de terreurplegers ? Ze moeten zich diep schamen. Burgers be alert !!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>