Geen zin in Koninginnedag? Ga shoppen in Antwerpen!


Geen zin in Koninginnedag? Ga lekker shoppen in Antwerpen! De Scheldestad legt op 30 april graag de loper uit voor de bezoekers uit Nederland en knoopt er voor de shopping-diehards bovendien nog een koopavond aan vast.

Op donderdag 30 april 2009 organiseren de winkels op en rond de Meir-as in Antwerpen een koopavond tot 20.00 uur. Dat betekent dus lekker lang shoppen in de beste shopstad van Vlaanderen. Daarna is er nog ruimschoots de tijd om een hapje te eten in de gezellige Antwerpse binnenstad: de keukens sluiten namelijk pas om 22.00 uur. Een overzicht van de deelnemende winkels staat op www.meirshopping.be

De Meir is ook bij de meeste Nederlandse toeristen in Belgiƫ de meest gerenommeerde winkelwandelboulevard. Vanuit het centraal station van Antwerpen wandel je binnen 10 minuten dit winkelgebied binnen. De gerenoveerde historische architectuur biedt onderdak aan de grootste internationale schoenen- en kledingketens. Ook het prestigieuze overdekte shoppingcenter in de Stadsfeestzaal (met o.a. een vestiging van Urban Outfitters) is hier te vinden. Dus geen zin in gehos, vrijmarkten en kermissen? Lekker shoppen in Antwerpen!

Lees ook:Winkels dicht op Koninginnedag
Lees ook:Bestedingen buitenlandse toeristen belangrijk
Lees ook:Grootste Kerstmarkt van Nederland in Dordrecht
Lees ook:Nikkie opent brand store in Antwerpen
Lees ook:KLM opent pop-up store op de Meir in Antwerpen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>