Ontdek shopbestemmingen met KLM

Heb je zin om te shoppen, maar heb je het in Nederland wel gezien? Dan kun je met KLM een shopbestemming die perfect bij je budget past. Op basis van je persoonlijke interesse krijg je een (verrassend) reisadvies.

De speciaal ontwikkelde searchtool KLM Travir gebruikt voor dit advies relevante content uit een groot aantal social media-bronnen gebruikt. Als je in de Travlr-zoekbalk bijvoorbeeld winkelen invoert, genereert de applicatie content die daarmee te maken heeft uit diverse social media, zoals YouTube, Twitter, Google Maps, Wikitravel, Flickr en Foursquare.

Lees ook:Google TV via Sony netwerkmediaspeler beschikbaar in NL
Lees ook:Alles over de T-Mobile G1 + filmpje
Lees ook:75% Nederlanders kent Bitcoin, 1% heeft Bitcoins
Lees ook:Twitter zorgt voor hoge omzet
Lees ook:Zondagtip: Webshop-event in DeFabrique, Utrecht

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ontdek shopbestemmingen met KLM

  1. Hassankhan

    Istanbul, om te shoppen. Parijs en Turkije!:)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>