One Direction winkel Waasland Shopping Center vanaf 16/8

Op 16 augustus opent de allereerste 1D World pop-up store in België. Na het ongeziene succes van de store in steden over de hele wereld, vervult de tijdelijke winkel nu ook de dromen van 1D-fans in ons land. 3 weken lang wordt het Waasland Shopping Center een trekpleister voor echte Directioners.

De tijdelijke winkel heeft meer dan 125 exclusieve artikelen van Louis, Niall, Liam, Zayn en Harry in petto. Kleding, juwelen en diverse leuke gadgets van One Direction behoren tot het gamma. In april 2012 ging de allereerste ‘1D World’ pop-up store van start in Australië. Met duizenden jonge fans die uitbundig in rijen stonden aan te schuiven en de grootste 1D hits luidkeels meezongen, veroverde ‘1D World’ de wereld. De shop was verder al te vinden in wereldsteden zoals New York, Stockholm, Sydney, Madrid, Chicago en Milaan.

‘1D World Belgium’ zal op vrijdag 16 augustus 2013 om 9u30 de deuren openen in het Waasland Shopping Center voor VIP’s en bekend Vlaanderen. Om 10u is het dan de beurt aan de allergrootste fans die er als eerste bij zijn. Met een oppervlakte van 126 m2, belooft ‘1D World Belgium’ 3 weken lang de ultieme ontmoetingsplaats voor Belgische en zelfs Nederlandse 1D-fans te worden. Bezoekers mogen zich verwachten aan exclusieve wedstrijden, aanbiedingen, een speciale 1D-karaoke en uiteraard de unieke 1D beleving waarbij de Directioners talrijke foto’s kunnen nemen.


Lees ook:One Direction shop open in Waasland Shopping Center
Lees ook:1D World Holland: alles voor One Direction fans in Utrecht
Lees ook:1D-gekte in Belgische pop-up store One Direction
Lees ook:Hollister in Vlaamse shoppingcentra
Lees ook:1D World Holland sluit haar deuren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>