Leuke shopadressen in Barcelona

Samen met mijn moeder bezocht ik in februari 2013 Barcelona! Een heerlijke bestemming als je lekker wilt gaan winkelen. In 2013, toen ik nog de blogger was van Travel.blog.nl schreef ik al over deze trip. Het leek mij leuk om de tips die ik toen deelde ook hier op Shoppen.blog.nl met jullie te delen, want we hebben een paar ontzettend leuke winkeltjes ontdekt in Barcelona. Niet allemaal even dicht bij elkaar, maar zeker noemenswaardig!

Muji: In deze van oorsprong Japanse winkel worden allerlei hebbedingetjes verkocht. Van t-shirts die verpakt zijn als kubus (en dus heel handig zijn om mee te nemen) tot mini-reisföhns en van beddengoed tot leuke notitieboekjes. Ik kocht hier een setje mini-maskertjes, een jurkje verpakt als kubus en nog wat andere handige reisspulletjes. Adres: Rambla Catalunya 81

 

Vaho Barcelona:  Overal in Barcelona hangen aan lantaarnpalen kunststoffen banners om evenementen aan te kondigen of anderszins als reclame dienen. Deze blijven vaak een paar weken hangen en worden dan opgekocht door Vaho, die de banners grondig wast om er vervolgens originele tassen, portemonnees en laptopsleeves van maakt. Doet een beetje denken aan het Duitse merk Freitag, die tassen maakt van vrachtwagenzeil, maar deze tassen zijn een keer zo mooi en nog goedkoper ook.

Lomography Gallery Store: Op het adres Rosic, 3 esquina Mirallers, 08003 Barcelona vindt je de Lomography Gallery Store waar je alles vindt voor lomography-fotografie. Camera’s, rolletjes, boeken, er is vanalles te vinden. Zelfs als je niet geïnteresseerd bent om een dergelijke camera te kopen is het een must-go, alleen al om het interieur van de winkel.

- De markt: Neem op de Rambla Catalunya een afslag naar de markt! Een overdekte markt met allerlei soorten etenswaren zoals je ze in Nederland niet uitgestald ziet. Verse vis, levende krabben, groente, fruit, noten, vlees. Alle soorten voedsel vind je hier en het is een ware lust voor het oog om er even een kijkje te nemen.

- Antiekmarkt bij de haven: We namen de metro naar station Barceloneta om een kijkje te nemen in de haven. Hier troffen we een antiekmarkt aan. Ik ben al een tijdje op zoek naar oude foto’s voor in huis, en vond dit soort kaarten.

Lees ook:Interview shoppen.blog.nl bij Color Club Breda
Lees ook:Vibrator shoppen
Lees ook:Met Hunkemöller naar Barcelona
Lees ook:1600 lipjes = een tas
Lees ook:Sale! In welke Europese steden is wanneer uitverkoop?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>