HEMA verovert de Spaanse markt met derde winkel in Madrid

HEMA mag dan een oerhollands merk zijn, langzaam maar zeker wordt het buitenland veroverd door de Nederlandse winkelketen. Inmiddels zijn er in zeven landen winkels van HEMA te vinden. Afgelopen week opende HEMA haar derde winkel in Spanje. Deze winkel is te vinden aan de Calle del Conde penalvar in het centrum van Madrid. De winkel is ingericht naar het internationale concept van HEMA dat speciaal is ontwikkeld voor klanten die niet met HEMA zijn opgegroeid en die door de overzichtelijke indeling in verschillende ‘kamers’ in een oogopslag zien waar ze wat kunnen vinden.

Saskia Touw, Formulemanager HEMA International: ‘In Nederland heeft ons bedrijf een lange historie en kennen de mensen onze winkels. In Spanje is HEMA nog relatief onbekend. Daarom hebben we gewerkt aan een logische winkel waar iedereen snel de weg weet te vinden. Ook als je bij binnenkomst nog geen idee hebt wat voor producten HEMA aanbiedt. De winkel is net zo verdeeld als een gemiddeld woonhuis. Met een woonkamer, studeerkamer, slaapkamer,  keuken, eetkamer, badkamer, kinderkamer en babykamer.’

Gek genoeg mag de HEMA in Spanje dan wel ingericht zijn op mensen die niet met de winkel zijn opgegroeid, toch staan de HEMA Stroopwafels op nummer 2 in de top 3 van meest populaire HEMA-producten in Spanje. Op nummer 1 staat de ontbijtkoek en op 3 de beautyproducten van de HEMA.

Lees ook:HEMA opent in juni een winkel in Barcelona
Lees ook:HEMA in Groot-Brittannië: Londen, Kingston en Bromley
Lees ook:HEMA opent 700e winkel op Utrecht CS
Lees ook:HEMA doet aangifte na bedreigingen vanwege Zwarte Piet
Lees ook:Desigual opent derde winkel in Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>