Eerste Amerikaanse Primark in Boston geopend

Primark verovert langzaamaan de wereld en zet haar eerste stappen op Amerikaanse bodem! De Britse keten heeft vandaag haar eerste vestiging geopend in de Amerikaanse stad Boston. De opening was een groot succes; honderden mensen stonden in de rij voordat de deuren open gingen. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Primark is in Europa met ruim 300 winkels al enorm populair. In Amerika gaat Primark de strijd aan met H&M en tal van andere Amerikaanse winkels. Het assortiment van Primark is in Amerika ongeveer gelijk als in Europa, al zijn er ook een aantal producten speciaal gemaakt voor de Amerikaanse klant.

Dat de start van Primark in Boston is is niet zomaar. In Boston wonen namelijk veel Ierse immigranten. Primark heeft eveneens een Ierse oorsprong.

De komende tijd wil Primark nog eens zeven vestigingen openen in Amerika.

Lees ook:UPDATE: Er komt toch tweede Primark winkel in Nederland
Lees ook:Almere met Primark aantrekkelijker voor koopjesjagers
Lees ook:Ieren heel gelukkig in Rotterdam
Lees ook:Heerlen krijgt Primark winkel in lente 2015
Lees ook:Primark nu al een succes (+ filmpje)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>