BN’ers signeren jasje goosecraft en Plan Nederland

Jullie hebben natuurlijk alles al gelezen over het jasje dat goosecraft, Plan Nederland en Miss Nine hebben ontworpen. Er is nu een hele speciale variant…

Om de boodschap van goosecraft en Plan Nederland extra kracht bij te zetten, hebben bekende Nederlanders waaronder Liza Sips, Thijs Willekes, Veronica van Hoogdalem, Maik de Boer, Khalid Boulahrouz, Gigi Ravelli en Ali B hun persoonlijke boodschap toegevoegd aan één jasje. Dit unieke exemplaar en tevens collectors item wordt vanaf 12 augustus geveild. De opbrengst gaat naar projecten waarmee de positie van meisjes verbeterd wordt.

Daarnaast zullen er tot aan Wereldmeisjesdag op 11 oktober, via goosecraft, Miss Nine en Plan Nederland in totaal 9 jasjes, een verwijzing naar initiatiefnemer Miss Nine, worden weggegeven aan gelukkige prijswinnaars. Zij ontvangen ook de nieuwe cd ‘Colours Around the World’ mixed bij Miss Nine.

Lees ook:Goosecraft en Plan Nederland fashion statement
Lees ook:Miss BIC maakt van aansteker trendy accessoire
Lees ook:Te Koop: het haar van Elvis Presley
Lees ook:Moederdagcadeau verspreidt geluksgevoel naar Nepalese vrouwen
Lees ook:Grazia PC Catwalk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>