CR7: onderbroek van Christiano Ronaldo

Christiano Ronaldo speelt op dit moment met Portugal op het WK. Maar wist je dat hij ook zijn eigen ondergoedcollectie en sokkenlijn heeft ontworpen met de Deense texitelgroep JBS. Maak kennis met CR7.

Ronaldo zegt zelf over het project: “Fashion en design zijn twee van mijn passies en ik wil al heel lang mijn eigen merk lanceren. Samen met Richard aan deze collectie werken, heeft me een geweldige creatieve uitlaatklep gegeven en ik heb van elk onderdeel genoten, van het selecteren van de kleuren en de ontwerpen tot het zelf testen van de pasvorm en de designs. Ik ben er erg trots op dat de collectie wereldwijd gelanceerd wordt.”

www.CR7-Underwear.nl

Lees ook:Tweede reeks CR7 (Cristiano Ronaldo) ondergoed
Lees ook:Megan Fox en Christiano Ronaldo uit de kleren voor Armani
Lees ook:Sven Kramer lanceert eigen Oakley Dispatch
Lees ook:David Beckham actieheld in boxershort; regie Guy Ritchie
Lees ook:David Beckham showt zijn H&M ondergoed

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>