Winkelplezier en vermaak tot laat


Op vrijdagavond 26 juni beleeft Rotterdam een extra lange avond shoppen. De winkels in de binnenstad blijven die avond geopend tot maar liefst 23.00 uur en hebben speciale winkelacties voor hun late klanten.  Daarnaast zijn er bijzondere optredens, modeshows en activiteiten op verschillende locaties in de binnenstad.

De horeca zorgt die avond voor speciale aantrekkelijke arrangementen voor de hongerige en dorstige shopper. Het wordt een bruisende avond die om 23.00 uur wordt afgesloten met een spectaculaire act op de trappen van het World Trade Center (WTC).

Shoppen in Rotterdam is altijd al een feest, maar nu helemaal op een prachtige zomeravond, met veel winkelend publiek,  volle terrassen en op veel locaties speciale acties en optredens.  “Rotterdam Laat Open’09” staat dit jaar in het teken van  “Forever Young” en sluit daarmee aan op het Europese Jongerenjaar waarvan Rotterdam dit jaar gastheer is.  Zo kan men uitrusten op een van de loungebanken in het Plaza, inspiratie opdoen bij een van de modeshows op het Binnenwegplein of genieten van een van de optredens van jonge jazz artiesten in de Beurstraverse. Rotterdam toont op 26 juni hoe aantrekkelijk en jong deze stad als winkelstad is!

Na een succesvolle eerste editie kon een vervolg op “Rotterdam Laat Open”  niet uitblijven.  Het evenement vindt dit jaar voor de tweede keer plaats en wordt georganiseerd door de Ondernemersfederatie Rotterdam City, in opdracht van de winkel- en horecabedrijven in Rotterdam centrum. Dit jaar staat het evenement in het teken van “Forever Young” waarbij een ding staat centraal en dat is dat de winkels laat open blijven!

Kijk voor meer informatie en het volledige programma op www.rotterdamlaatopen.nl

Lees ook:Nachtelijk shoppen in Den Haag
Lees ook:ShoppingNight Den Haag op 23 juni
Lees ook:ShoppingNight 2010: Thema bekend
Lees ook:Lekker lang shoppen
Lees ook:Tien jaar ShoppingNight Den Haag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>