Primark Hoofddorp – bekijk de foto’s!

-+- Bekijk hier nog meer foto’s! -+-

Primark Hoofddorp is deze week geopend. Dit is de tweede vestiging in Nederland, want in 2008 opende ze al een winkel in Rotterdam.Primark is een van de grootste modeketens in Ierland en Engeland. Met deze opening heeft Primark dit jaar 15 winkels geopend, waarmee het totaal aantal filialen nu op 210 uitkomt.

De winkel in Hoofddorp – in het Markthof winkelcentrum – heeft een vloeroppervlak van 2.666 m2 verdeeld over twee verdiepingen en 349 werknemers. De winkel in Hoofddorp heeft de volgende afdelingen: damesmode, herenmode, kindermode, schoenen, lingerie, accessoires en homeware.

Met een duidelijke focus op de doelgroep van jonge, modebewuste mensen onder de 35, biedt Primark waar voor je geld: commerciële mode van hoge kwaliteit tegen lage prijzen. Primark heeft als slogan “Look good, pay less” en kan tegen competitieve prijzen werken door de technologie die zij gebruikt, haar efficiënte distributiemodel, en de inkoopkracht die zij heeft doordat ze hoge volumes draait, terwijl zij direct in contact is met leveranciers, haar eigen items ontwerpt en met lage marges opereert. Primark heeft mainstream markt productkwaliteit, uitstekende locaties en prachtige winkels.

De onderneming won verschillende prijzen in het afgelopen jaar, waaronder de ‘Multi Market Retailer van het jaar’ (Oracle World Retail Awards 2010) en de ‘Best Outfit for under £50’ award in de ‘Fabulous High Street Awards 2010’.

Primark, in Ierland bekend onder de naam Penneys, is voornamelijk actief in Ierland en Engeland, en breidt snel uit naar andere Europese landen. Primark heeft nu 18 winkels in Spanje, 2 in Portugal, 2 in Duitsland en 1 in België. Met de winkelopening van vandaag in Hoofddorp, heeft Primark nu ook twee winkels in Nederland. Voor het eind van het jaar, zal Primark nog vijf winkels openen – een in Gran Canaria, een in Duitsland en drie in Engeland.

Primark is in 1969 in Dublin (Ierland) opgericht en heeft nu een netwerk van 210 winkels. De onderneming heeft 33.000 medewerkers en is onderdeel van Associated British Foods (ABF), dat is genoteerd aan de effectenbeurs in Londen (London Stock Exchange).

Lees ook:Primark opent in Nederland
Lees ook:Ieren heel gelukkig in Rotterdam
Lees ook:Primark Hoofddorp 24 november open
Lees ook:Almere krijgt in 2012 Primark
Lees ook:Ook Enschede heeft nu Primark vestiging

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Primark Hoofddorp – bekijk de foto’s!

 1. Bedrijfsfeest Rotterdam

  Super! Binnenkort eens een kijkje gaan nemen.

    /   Reply  / 
 2. chaima

  ik vind het echt top dat winkel!! Alleen wat kan je daar allemaal kopen??

    /   Reply  / 
  1. john

   Hoe kan je een winkel top vinden als je niet eens weet wat je er kan kopen?
   Lekker simpel chaima
   En voor de rest is het top die winkel ipv top dat winkel.

   gegroet john

     /   Reply  / 
 3. Pingback: Primark Hoofddorp – bekijk meer foto’s | Shoppen

 4. Toppie

  Of gewoon een toppie joppie winkel :-) )
  Handig is het om vroeg te gaan, anders is het vanwege de drukte gewoon niet leuk shoppen.

    /   Reply  / 
 5. Pingback: Win Primark giftcard @shoppenblog en scoor nieuwe outfit | Shoppen

 6. serena

  het lijkt me een erg leuke winkel alleen zo jammer dat ze alleen maar in het westen van het land zitten.ik ben dan eerst 2 uur onderweg om er te komen:(

    /   Reply  / 
 7. zarah

  cooooooooooooooooooooooooooool

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>