Xander de Buisonjé introduceert Kruidvat extravoordeelkaart

Xander de Buisonjé heeft de Kruidvat extravoordeelkaart geïntroduceerd in Almere. Met deze kortingskaart kunnen klanten profiteren van extra persoonlijk voordeel bovenop de reeds bestaande aanbiedingen. Het persoonlijke voordeel is specifiek afgestemd op de interesses en wensen van kaarthouders.

Klanten kunnen de gratis klantenkaart in de Kruidvat-winkels ophalen en zich vervolgens online registreren. Dagelijks ontvangen zij wisselende persoonlijke aanbiedingen. Met de kaart sparen klanten bovendien voor verrassende cadeaus. Voor elke euro die in een Kruidvat-filiaal in Nederland wordt besteed, wordt 1 punt op de klantenkaart bijgeschreven.

Lees ook:Albert Heijn introduceert nieuwe Bonuskaart
Lees ook:Geld terug bij online shoppen
Lees ook:SBS6 helpt kijkers in crisistijd
Lees ook:Nordmann kerstboom verkrijgbaar voor één euro bij Ikea
Lees ook:Kruidvat lanceert groepsvoordeel via Facebook

1 Reacties // Reageer

One thought on “Xander de Buisonjé introduceert Kruidvat extravoordeelkaart

  1. Hassankhan

    Handig weer een klantenkaart erbij!:)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>