Post Rotterdam wordt House of lifestyle Brands

In de aanloop naar een nieuwe en unieke lifestyle bestemming, beleeft Post Rotterdam, het monumentale voormalig postkantoor aan de Coolsingel in Rotterdam momenteel meerdere hoogtepunten. Na het overweldigende succes van de eerste outletstore in Post Rotterdam, volgen de ontwikkelingen voor het bijzondere concept elkaar in rap tempo op. Post Rotterdam wordt een House of lifestyle brands, gericht op internationale en exclusieve merken. Fashion, Food, Shopping en Design spelen hierbij een cruciale rol.

Het zijn Van den Assem Schoenen en Daka Sports United die kiezen voor Post Rotterdam. Met hun exclusieve merken vormen deze twee ondernemingen een belangrijke toevoeging aan het Rotterdamse winkelaanbod. Van den Assem Schoenen kent de bijzondere locatie inmiddels door de opzet van de UGG®Australia outlet store. Zij is sinds jaren een fenomeen op het gebied van schoenen in heel Nederland en zal in Post Rotterdam de meest exclusieve schoenmerken gaan verkopen op ca. 1.600 m2 vloeroppervlak. De tweede huurder, die met volle overtuiging voor 2.400 m2 in Post Rotterdam heeft gekozen, is Daka Sports United, een vooraanstaande sportzaak met diverse filialen. Daka zal in Post vooral exclusieve merken van internationale allure verkopen.

Post Rotterdam bevindt zich op een toplocatie in Rotterdam en vormt zo de sluitsteen voor de ideale winkelronde door de binnenstad. Het wordt een plek voor top fashion merken, een hotspot voor food en design, dat landelijke en internationale naamsbekendheid moet gaan krijgen. Er is veel belangstelling van de kant van internationale retailers omdat er in het bijzondere concept ook nog eens grotere metrages aangeboden kunnen worden. Ideaal voor een nieuwe flagship-store van een internationaal merk.

Lees ook:Opnieuw pop-up concepten in Post Rotterdam
Lees ook:Winterse shiny UGGs exclusief bij Van den Assem
Lees ook:UGG Australia en andere bekende merken bij wehkamp.nl
Lees ook:Uitstel van betaling voor AktieSport en Perry Sport
Lees ook:Nieuwe site Van den Assem Schoenen; kans op shoptegoed

1 Reacties // Reageer

One thought on “Post Rotterdam wordt House of lifestyle Brands

  1. Hassankhan

    Dit wist ik al bijna een jaar! De maquette had ik al gezien!:)
    Wel leuk! Mooie centrale locatie!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>