Almere krijgt in 2012 Primark

Update: de winkel is geopend! Klik hier om het verslag van de opening te lezen.

Primark liefhebbers hebben het eerder op Shoppenblog waarschijnlijk al gelezen, maar er komt echt een shop naar Almere. Tijdens de opening van de Primark in Zaandam is ons ter oren gekomen dat de winkel in Almere eind 2012 wordt geopend.

Primark Almere zal de vierde vestiging van de Ierse keten in Nederland worden. Deze winkel wordt gerealiseerd in de oude vestiging van theater Metropole aan de Stationsstraat. Als je deze zaak vergelijkt met de winkels in Rotterdam, Hoofddorp en Zaandam zal hij groter zijn. Maar de grootste Primark winkel opent naar verwachting in 2014 zijn deuren. Dit zal de nog te bouwen shop in Den Haag zijn.

Klik hier voor ander Primark-nieuws.

Lees ook:Primark opent shop in Almere
Lees ook:Primark opent in 2014 mega winkel in Den Haag
Lees ook:Primark geopend in Nijmegen
Lees ook:UPDATE: Er komt toch tweede Primark winkel in Nederland
Lees ook:Vanaf vandaag kun je shoppen in Primark Zaandam (+ foto’s)

1 Reacties // Reageer

One thought on “Almere krijgt in 2012 Primark

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>