Vanaf vandaag kun je shoppen in Primark Zaandam (+ foto’s)


Primark Zaandam – Ankersmidplein 7 – is vandaag om 11.00 uur geopend. Het is de derde store in Nederland, na de opening van de shop in Rotterdam (2008) en Hoofddorp (2010). Op 3.625 vierkante meter aan winkelruimte kunnen klanten een grote variëteit aan mode en accessores vinden.

Klik hier voor een sfeerimpressie: foto’s Primark Zaanddam.

Tijdens de opening sprak Breege O’Donoghue, board member van Primark: “We zijn verheugd dat we deze nieuwe winkel hier kunnen openen. Zaandam is een prachtige stad en we hebben haar inwoners veel te bieden.” Ook burgemeester Geke Faber van Zaandam verwelkomde de nieuwe winkel in haar toespraak op de winkelvloer.

Primark, een Iers beursgenoteerd bedrijf met een bereik in bijna heel Europa (228 winkels, in zeven verschillende Europese landen om precies te zijn), overtuigt haar publiek altijd met een combinatie van inspirerende mode, hoog kwaliteitsniveau en zeer gunstige prijzen. Voor dames-, heren- of kindermode, voor schoenen, accessoires of voor mooie items in je huis: De enorme keuzemogelijkheden en de gunstige prijzen zijn een bewezen trekpleister voor klanten. “Look Good, Pay Less” is het motto van Primark die de strategie samenvat.

Maar niet alleen het modebeeld in Zaandam wordt verrijkt door Primark. In totaal kwamen er 284 nieuwe banen bij door de nieuwe winkel. Op deze manier geeft de keten ook op een andere manier een extra impuls aan de economie van deze stad.

Shoppenblog heeft al een bezoekje gebracht aan deze shop; je kunt dan ook heel snel meer foto’s verwachten. Zie ze automatisch in je tijdlijn verschijnen als je ons op Facebook volgt.

Klik hier voor ander Primark-nieuws.

Lees ook:Almere krijgt in 2012 Primark
Lees ook:Primark geopend in Nijmegen
Lees ook:Primark opent in 2014 mega winkel in Den Haag
Lees ook:Foto’s Primark Almere: de winkel is nu open!
Lees ook:Ook Enschede heeft nu Primark vestiging

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Vanaf vandaag kun je shoppen in Primark Zaandam (+ foto’s)

 1. Pingback: Almere krijgt in 2012 Primark | Shoppen

 2. Hassankhan

  Mooie ingerichtte shop!:)

    /   Reply  / 
 3. Cherelle

  Is de primark zaandam as. zondag ook open?

    /   Reply  / 
 4. Patricia de Ryck Auteur

  Dat durf ik niet te zeggen, probeer het nog even te achterhalen.

    /   Reply  / 
 5. Patricia de Ryck Auteur

  maandag 09.00-19.00
  dinsdag 09.00-19.00
  woensdag 09.00-19.00
  donderdag 09.00-21.00
  vrijdag 09.00-19.00
  zaterdag 09.00-18.00
  zondag 12.00-17.00

    /   Reply  / 
 6. Pingback: Win Primark giftcard @shoppenblog en scoor nieuwe outfit | Shoppen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>