L.K.Bennett opent shop-in-shops in Bijenkorf

L.K.Bennett heeft nu ook shops in Nederland. Het Britse modelabel waar prinses Kate Middleton dol op is, heeft vestigingen geopend in de Bijenkorf in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam.

L.K.Bennett, opgericht in 1990 in Londen, is op de markt gezet als toegankelijk luxe label. De collectie speelt in op de levensstijl en behoeften van elke moderne en modebewuste vrouw en bestaat uit damesschoenen, ready-to-wear, handtassen en accessoires.

De L.K.Bennett collectie zal te vinden zijn in drie shop-in-shops in de Bijenkorf, waarvan de grootste shop zich in Amsterdam bevindt. In de shops staan onderscheidendheid en sfeer centraal: L.K.Bennett nodigt je uit om de kleurrijke Spring/Summer 2012 collecties te komen bewonderen. De collectie is ook online verkrijgbaar en op meer dan 140 locaties in Engeland, Amerika, Europa en het Midden-Oosten.

Lees ook:The Body Shop opent shop-in-shop in V&D Groningen
Lees ook:New Look breidt shop-in-shops uit; Groningen & Breda
Lees ook:AllSaints opent shop in shops in Bijenkorf
Lees ook:Prachtige collectie voor de feestdagen van L.K.Bennett
Lees ook:Nieuwe V&D Doetinchem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>