Primark Almere heeft haar deuren geopend!

Dit is waar de Nederlandse fashionista’s en koopjesjagers al een tijd op hebben gewacht: De opening van de grootste Primark in Nederland, gevestigd in Almere! Jessey de Graaf doet verslag voor Shoppenblog!

Klik hier voor de foto’s.

Met warme broodjes, muffins en verse jus d’orange werden journalisten, modebloggers en fotografen vanmorgen welkom geheten op de ‘sneak preview’ van de allernieuwste Primark in Almere. Met een oppervlakte van ruim 4000 vierkante meter is dit de grootste winkel onder de Nederlandse Primarks. De vestiging zit recht tegenover het centraal station. Met het openbaar vervoer is deze dus gemakkelijk te bereiken.

Na een korte inleidende speech van DE dame achter het modewalhalla, de Ierse Breege O’Donoghue, werden de genodigden rondgeleid door het splinternieuwe gebouw aan de Metropolestraat in het Almeerse Centrum. Op de begane grond is de gehele vrouwencollectie gespreid, samen met de woonaccessoires. Op de eerste etage kunnen de mannen en kinderen terecht.

De wandelgangen in deze winkel zijn breder dan in Hoofddorp en Rotterdam-Alexander, zo ziet de winkel er een stuk overzichtelijker uit. Zowel bij de schoenen-, tassen als kledingcollectie is een enorme hoeveelheid aan keuze. De accessoires zijn netjes gesorteerd en – net als bij de andere collecties – heeft de Primark trendy combinatiesuggesties bij elkaar gehangen.

Omdat de feestdagen voor de deur staan, glittert de winkel van muur tot muur. Hoge pumps met studs en bling bling, chique clutches voor een avondje uit en stoere jasjes voor tijdens de jaarwisseling, voor iedereen wat wils! De kleuren voor deze feestdagen zijn veel goud, zwart, wit en beige, afgewerkt met studs of glitters. Het mag best een beetje hysterisch zijn deze kerst.

Om elf uur is het dan zover. Voor de deur staat een lange rij zenuwachtige winkeliers. De shopdrift is in hun twinkelende ogen af te lezen. Voor de deur staan alle personeelsleden van de Primark vestiging (zo’n 256 werknemers) met blauwe ballonnen en kleine ‘welkomstsnoepjes’. Nadat het blauwe lint door burgemeester Annemarie Jorritsma en Breege O’Donoghue is doorgeknipt, stormt de ongeduldige menigte naar binnen.

Met een grote vaart en blik op oneindig pakt iedereen een blauwe shoppingbag. Vol verwachting rennen ze van de truien naar de jeans en rechtdoor naar de winteraccessoires. De allernieuwste trend in deze collectie: Een dier op je hoofd. Mutsen, oorwarmers en sjaals met een dierengezicht. Lekker warm en zeer schattig! Wat we deze winter ook niet mogen missen: de kol. Met de kleuren bordeaux rood, okergeel en donkergroen is dit nog steeds het fashionitem wat het goed doet in de winter.

Primark is erg blij met de nieuwe winkel in de provincie Flevoland: “Almere is een jonge, levendige stad met een moderne uitstraling en veel ambitie. Ik denk dat het een geweldige locatie is voor onze vierde Nederlandse vestiging en dat we de mensen veel te bieden.”
Het Ierse modeketen opende vorig jaar haar deuren in Zaandam en al eerder in Hoofddorp en Rotterdam. Het motto: ‘Look good, pay less’, en dat is waarom de winkel zo razend populair is.

Lees ook:Almere krijgt in 2012 Primark
Lees ook:Almere met Primark aantrekkelijker voor koopjesjagers
Lees ook:Primark Nijmegen – Foto’s winkel en collectie
Lees ook:Primark opent shop in Almere
Lees ook:Eerste Amerikaanse Primark in Boston geopend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>