Make-over voor Magna Plaza; grandeur van weleer

Magna Plaza, hét architectonisch shoppingicoon van Nederland, heeft een complete make-over ondergaan en heeft letterlijk gebouwd aan een nieuw begin. Door deze recente vernieuwingen heeft de entree een internationale uitstraling gekregen.

Door de komst van een aantal nieuwe stijlvolle winkels krijgt het voormalige hoofdpostkantoor van Amsterdam de grandeur van weleer. Jong en oud kan zijn hart ophalen bij internationale fashion labels, inspirerende boutiques, fijne horeca, schitterende beauty zaken en de muzikale vierde etage. Kunstliefhebbers kunnen vanaf het eind van dit jaar terecht in de kelder voor de doorlopende expositie Re:mbrandt waar het volledige oeuvre van Rembrandt te bewonderen is.

Lees ook:We Are Labels: derde winkel in 9 Straatjes en online!
Lees ook:Glamour Beauty Festival in Bijenkorf 28 november t/m 1 december
Lees ook:Tip: het Glamour Beauty Festival in Bijenkorf
Lees ook:Collectie WE Fashion vanaf dit najaar bij wehkamp.nl
Lees ook:HEMA Beauty nu ook in Frankrijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>