Marks & Spencer terug in Amsterdamse Kalverstraat

Marks & Spencer zijn terug in Nederland. Ze hebben een winkel geopend in de Amsterdamse Kalverstraat. Dit is een zogenaamde multi-channel winkel, waar allerlei nieuwe technologieën worden gebruikt om de voedingsmiddelen en laatste mode aan de man te brengen.

En er komen nog meer winkels aan. In De Markies in Den Haag volgt een shop in 2014 en in het najaar van 2015 wordt een flagshipstore geopend op het Rokin in Amsterdam. Beide bieden het totaalpakket. Dan moet je dus denken aan kleding, woonartikelen en voedingsmiddelen.

Ook internationaal gaat het goed. Zo wordt er in 2015 een flagshipstore in Brussel verwacht in Toison d’Or. En in Parijs worden dit jaar drie nieuwe winkels met het totale aanbod geopend.

Lees ook:Eerste vier Hudson’s Bay in Amsterdam, Tilburg en Breda
Lees ook:H&M opent flagshipstore op de Dam
Lees ook:Alles over de opening van Forever 21 in Amsterdam
Lees ook:Mulberry flagshipstore in Londen succesvol
Lees ook:Forever 21 Rokin Plaza Amsterdam opent 19 april

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>