The Body Shop opent shop-in-shop in V&D Groningen

The Body Shop heeft dit weekend een shop-in-shop geopend in V&D Groningen. Er volgen nog meer winkels. Zo staat de opening in V&D Breda gepland voor 22 juni en op 6 juli gaan de deuren open in V&D Rotterdam Beursplein. Met de komst van de shops van The Body Shop biedt V&D haar klanten een nieuw en verantwoord segment aan verzorgingsproducten.

De shops in V&D zijn ongeveer 35m2 groot met eigen medewerkers van The Body Shop. Het assortiment bestaat uit body care producten, als body butters en bodyscubs, douchegels, handcrèmes, gezichtsverzorging, make-up en geuren. The Body Shop biedt 100% vegatarische producten geïnspireerd door de natuur en met aandacht voor het milieu.

Beide partijen hebben bij succes de intentie meer shop-in-shops van The Body Shop in V&D te openen. Samen met Rituals, ICI PARIS XL en Sabon heeft V&D met de nieuwe samenwerking een volledig assortiment aan verzorgingsproducten in huis.

Lees ook:Biologisch cosmeticamerk Cattier-Paris in Nederland
Lees ook:Bubbles & Butters: chocolade, mango en aardbei
Lees ook:Zomerse vakantie in je badkamer
Lees ook:Body Shop vs Mens Body Shop
Lees ook:Mooi voor Minder bij Kruidvat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>