Scoren we koopjes bij Fashion Event Nieuwegein?

Michael Kors, Giorgio Armani, Replay en Guess. Allerlei merken die te koop waren tijdens het Fashion Event 2013 in Nieuwegein. Voor iedere fashionista was het dé ultieme kans om iets van deze designers te scoren. Alle kleding was namelijk 50 tot 80 procent afgeprijsd. Blogger Kayleigh van den Hout ging er naartoe.

Bij binnenkomst kwam je terecht in een grote lege hal. Niet helemaal wat ik me had voorgesteld bij een groot shopevent vol hysterische vrouwen. Gelukkig bleek dat alleen de ruimte waar je make-up kon kopen. Verder kon in de eerste ruimte eten en drinken en stond er een grote knalroze fashiontruck met daarin kleding.

In de volgende hal van het NBC Congrescentrum moest je zijn. Daar stonden allerlei stands met kleding en rijen met rekken kleding. Een blik over de rekken en mijn hart begon meteen sneller te slaan: Supertrash, DEPT, Ichi. Allerlei merken waar ik altijd heel vrolijk van word en mijn portemonnee iets minder.

Ik baan me een weg door de rekken en mijn koopdrang blijft weg. Die merken komen niet tot zijn recht aan een rek waar al honderden vrouwen in hebben gegraaid. De helft van de kleding hangt niet in het goede rek, valt bijna van de hanger of ligt boven op het rek of op de grond. Daarnaast hangen er niet de outfits die ik normaal gesproken zou uitkiezen, maar lijkt het alsof er alleen maar overgebleven kledingstukken worden aangeboden.

Terwijl ik loop naar de accessoires word ik iets vrolijker, maar niet wild enthousiast. Buddha to Buddha ringen en Michael Kors tassen zijn toch een stuk minder mooi wanneer ze in een hoekje worden gepropt met een groot AFGEPRIJSD bordje ernaast.

Uiteindelijk verlaat ik het congresgebouw zonder kleding. Dat is me in vele shoptripjes nog nooit gelukt. Bij de uitgang scoor ik nog een goodiebag ter waarde van 55 euro, maar dat kwam door een entreebon voor 2 van de Zwaluwhoeve. De Grazia van een maand geleden maakte me in de trein wel blij. Daar verdwijn ik in de huwelijksproblemen van Khloé Kardashian en Lamar Odom. Best een leuke avond zo.

Tekst & foto’s: Kayleigh van den Hout

Lees ook:Joline Jolink opent winkel in Rotterdam
Lees ook:Khloé Kardashian in Bijenkorf Amsterdam voor Kardashian Kollection for Lipsy
Lees ook:Shoppenblog bij releaseparty nieuwe collectie Coolcat
Lees ook:Lancering Buddha to Buddha online store
Lees ook:Buddha to Buddha nu ook voor kids!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>