3D printer winkel Ridix in Rotterdam

De allereerste 3D printer winkel in Nederland is een feit. In de winkel in Rotterdam aan de Westerblaak kan een breed assortiment aan 3D printers aan het werk, bekeken worden. Ridix demonstreert, verkoopt en verhuurt de eerste modellen 3D printers. Ridix importeert zelf voor de Nederlandse markt goede en betaalbare modellen zoals Wanhao en Robo 3D.

3D printen is dé trend voor de komende jaren en het einde daarvan is nog lang niet in zicht. Het is dus geen science fiction meer. Ridix is een fysieke winkel waar de consument een bijzonder portret van zichzelf kan (laten) maken. En zelf aan de slag kan met zo’n printer.

Hoe werkt het?
Binnen 10 minuten is de scan voor een portret klaar en na 4 dagen kan de fullcolor mini versie opgehaald worden. ‘Jouw eigen Madame Tussaud is binnen handbereik, want het is ook mogelijk om meerdere personen tegelijk te scannen en deze groep in 3D te printen. Alles is mogelijk: van kapotte onderdelen vervangen door nieuwe 3D geprinte onderdelen, creëren van gadgets, sieraden en gebruiksvoorwerpen tot en met… een levensecht beeldje van jezelf.’

Ridix maakt 3D printen zo laagdrempelig als het maar kan: geen lange wachttijden van 2 tot 4 weken, maar printers die direct uit voorraad leverbaar zijn. Alle printers zijn van dichtbij aan het werk te aanschouwen. Dit maakt het makkelijk voor belangstellenden om de juiste keuze te maken. Ook geeft het inzicht in deze innovatie. 3D printen heeft een hele brede doelgroep omdat het leuk, interessant én grensverleggend is. Voor een professionele ontwerper net zo goed als voor de hobbyist die huis-, tuin- en keukenzaken wil maken. Alles is mogelijk. Het maken van een eigen ontwerp, het creëren van een bestaand ontwerp, het kopiëren van én het in het gewenste materiaal en kleur printen van dit ontwerp.

Prototypes laten maken?
Bij Ridix professionele prototypes laten maken kan via de betaalbare 3D Printing Service. Zo’n gedetailleerd en fullcolor prototype is onontbeerlijk bij het ontwikkelen en produceren van (nieuwe) producten. Menig zakendeals valt of staat met een goede prototype, dus Ridix biedt hiermee een laagdrempelige manier voor een industrieel ontwerp aan. Ridix brengt het 3D printen binnen handbereik voor zowel professional als hobbyist. Hierdoor zullen 3D printers binnen een paar jaar net zo gangbaar zijn als de hedendaagse printers. Een goede ontwikkeling, waardoor Nederland tijdig kan aanhaken op de internationale 3D ontwikkelingen.

RIDIX.NL
Westblaak 87
3012 KG Rotterdam

Lees ook:HEMA lanceert 3D geprinte producten
Lees ook:Overal printen, zonder computer
Lees ook:Problemen met huismerk-inkt 123inkt in HP-printers
Lees ook:River Island opent nieuwe winkel in Rotterdam (Lijnbaan)
Lees ook:Nieuwe Pop Up Store Inglot in Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>