Primark geopend in Nijmegen

De deuren van Primark Nijmegen zijn vandaag geopend. Dit is de eerste Primark in Gelderland en de zevende in Nederland. De winkel heeft een oppervlakte van ruim 4.300 vierkante meter.

Primark Nijmegen heeft een uitgebreid aanbod aan mode, schoenen en accessoires voor vrouwen, mannen en kinderen. Voor zowel de laatste trends als goede basics ben je bij Primark aan het juiste adres. Daarnaast beschikt de nieuwe winkel over een interieurafdeling.

De opening van deze winkel – de 271ste Primark ter wereld – heeft gezorgd voor 332 nieuwe banen. In Nederland heeft Primark al vestigingen in Rotterdam, Hoofddorp, Zaandam, Almere, Zoetermeer en Eindhoven. Er volgen er dit jaar nog zeven. Natuurlijk houden we bij Shoppenblog je op de hoogte van de openingen.

Klik hier voor de foto’s van de opening, winkel en collectie.

Lees ook:Ook Enschede heeft nu Primark vestiging
Lees ook:UPDATE: Er komt toch tweede Primark winkel in Nederland
Lees ook:Almere krijgt in 2012 Primark
Lees ook:Primark opent in 2014 mega winkel in Den Haag
Lees ook:Primark herencollectie winter 2013/2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>