Forever 21 opent de deuren voor genodigden

Gisteravond werd de eerste FOREVER 21 winkel in Nederland officieel voor pers and genodigden geopend. Nadat het startsein werd gegeven mochten de happy few als eerste de gloednieuwe winkel ontdekken!

Het FOREVER 21 VIP Event heeft de toon gezet! Reacties over de gigantische winkel waren overweldigend positief gisteravond. Onder het genot van drankjes, muziek en veel gezelligheid werd er tot in de late uurtjes geshopt!

Aanstaande zaterdag 19 april vindt om 10.00 uur de Grand Opening plaats voor het grote publiek in het Rokin Plaza te Amsterdam. De allereerste FOREVER 21 winkel in Nederland wordt uiteraard niet stilzwijgend geopend. Zorg dat je dit spannende moment niet mist en ontvang als één van de eerste 500 lucky ones een giftcard ter waarde van 21 euro!

Lees ook:Alles over de opening van Forever 21 in Amsterdam
Lees ook:Forever 21 Rokin Plaza Amsterdam opent 19 april
Lees ook:Eerste Forever 21 winkel in Nederland geopend
Lees ook:Forever 21 opent winkel in Rotterdam
Lees ook:Eerste vier Hudson’s Bay in Amsterdam, Tilburg en Breda

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>