Eerste Forever 21 winkel in Nederland geopend

Vanochtend om 10.00 uur stipt was het grote moment daar. De eerste FOREVER 21 winkel in Nederland werd officieel geopend voor het Nederlandse publiek. Modebloggers Anna Nikbakht Nooshin (NSMBL), Yara Michels (ChapterFriday), Rebecca Laurey (RaspberrynRouge) en Lizzy van der Ligt (Lizzyvdligt) hadden de eer om het lintje door te knippen en het startsein te geven!

De eerste 500 fashionista’s kregen een voucher van 21 euro om direct te kunnen shoppen in de nieuwe winkel. Verfrissingen werden verzorgd door de drankjes van Little Miracles. Met een rij van ruim 2000 FOREVER 21 fans was het één grote fashion get together.

De nieuwe locatie is een winkelruimte van meer dan 4500 vierkante meter, waardoor er een groot assortiment aan de consumenten kan worden aangeboden. Als aanvulling op de Forever 21 kleding en accessoires is de winkel ook voorzien van andere merken, waaronder de Forever 21 Contemporary lijn en de Forever 21 lingerie-en schoenenlijn.

Kijk voor meer informatie op www.forever21.com.

Lees ook:Forever 21 Rokin Plaza Amsterdam opent 19 april
Lees ook:Alles over de opening van Forever 21 in Amsterdam
Lees ook:Forever 21 opent winkel in Rotterdam
Lees ook:Forever21 vanaf zaterdag in Antwerpen
Lees ook:Forever 21 opent de deuren voor genodigden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>