Inspiration Store State of Art in Stadshart Amstelveen

State of Art heeft haar tweede Inspiration Store in Nederland geopend. De winkel in Stadshart Amstelveen staat geheel in het teken van de klassieke autosport, dé passie van State of Art oprichter en eigenaar Albert Westerman.

Zo staat er midden in de winkel een exclusieve Porsche 356 A Coupé uit 1953. Ook hangt er een body van een Porsche 906 aan de muur en zijn er lijntekeningen van Porsche’s te zien op de achterwanden. State of Art verkoopt casual lifestyle collecties voor mannen.

Lees ook:Met je Porsche in de sneeuw spelen
Lees ook:C&A-familie is de rijkste van Duitsland
Lees ook:Porsche houdt je champagne koel voor 50.000 euro
Lees ook:Reclame van de Week: Droom jij hier ook van?
Lees ook:Eerste Gaudi mono-brand store opent haar deuren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>