Opening Amsterdamse Boutique IWC Schaffhausen

Het luxe Zwitserse horlogehuis IWC Schaffhausen vierde gisteren de offi­ciële grand opening van haar eerste Boutique in Nederland. VIP-gasten genoten van een cocktail-receptie gevolgd door een exclusief diner in het onlangs geopende Waldorf Astoria Amsterdam. Tijdens het diner introduceerde IWC een nieuwe Friend of the Brand: de Nederlandse zanger en producer Alain Clark.

De officiële openingsceremonie van IWC’s 70ste Boutique wereldwijd werd gevierd in illuster gezelschap. Met een eersteklas locatie in de P.C. Hooftstraat, de meest exclu­sieve winkelstraat in Nederland, ligt de Boutique dicht bij het wereldberoemde Rijksmuseum en het Van Gogh Mu­seum. Goris Verburg, Director Marketing & Communication bij IWC Schaffhausen, woonde de prestigieuze gelegen­heid bij en gaf het volgende commentaar: “Met mijn Ne­derlandse roots ben ik bijzonder blij dat deze exclusieve Boutique is geopend. Wij zijn trots dat onze mechanische meesterwerken evenals de traditie en de filosofie van het horlogehuis nu ook vertegenwoordigd zijn in deze interna­tionale stad.”

Een selecte groep van 50 VIP-gasten woonde de ope­ningsceremonie bij. Gastheer Robert Pennartz, Regional Director Benelux & Scandinavia IWC, zei het volgende: “We zijn verheugd de opening van onze eerste IWC Bou­tique in Nederland te kunnen vieren. Het is een belangrijke mijlpaal voor deze regio en wij zijn vereerd om dit bijzon­dere moment met onze VIP-klanten en Friends of the Brand te kunnen delen op zo’n exclusieve locatie.”

Na het doorknippen van het lint met de Nederlandse Friends of the Brand Alain Clark, Humberto Tan, Richard Krajicek en Teun de Nooijer, werden de aanwezigen uitgenodigd in de nieuwe Boutique een reis te maken door de fascinerende werelden van de horlogefamilies van IWC. De gasten wer­den vervolgens verwelkomd in het onlangs geopende Waldorf Astoria Amsterdam, een glamoureus hotel met zicht op de Herengracht, een van de mooiste grachten van de stad. De avond werd voortgezet met een exquis diner, bereid door Sidney Schutte en zijn team. Sidney Schutte was onder andere 10 jaar chef-kok in het restau­rant De Librije, dat is bekroond met 3 Michelin-sterren.

Alain Clark
Tijdens het diner kondigde IWC Schaffhausen met trots de populaire zanger en producer Alain Clark aan als de nieuwe Friend of the Brand. Tijdens het diner verraste de zanger de gasten met een privé-concert. Alain Clark zegt over IWC: “Ik hou van een horloge met attitude en in dit opzicht zit je bij IWC altijd goed. De uitstekende techniek en unieke ontwerpen van IWC zijn precies wat ik zoek in een uurwerk.” Reeds vele jaren heeft IWC sterke banden met vertegenwoordigers uit de wereld van sport, film, mode en muziek. IWC’s internationale Friends of the Brand zijn onder meer Kevin Spacey, Cate Blanchett, Zinédine Zidane, Ewan McGregor, Karolina Kurkova, Aloe Blacc en Ronan Keating.

Speciaal voor de opening van de eerste Boutique in Am­sterdam lanceert IWC Schaffhausen de Portuguese Yacht Club Chronograph “Amsterdam 2014” (Ref. IW390209) in een gelimiteerde oplage van slechts vijf exemplaren. Deze gelimiteerde oplage wordt uitsluitend verkocht in de IWC Boutique in Amsterdam. Het robuuste, sportieve horloge met een flyback-chronograaf heeft een 45,4-millimeter roodgouden kast en een zwart rubberen band. De saffier­glazen achterzijde van dit unieke model is voorzien van het stadswapen van Amsterdam met de bekende drie witte andreaskruisen.

Met een duidelijke focus op techniek en vernieuwing vervaardigt IWC Schaffhausen al sinds 1868 horloges van blijvende waarde. Het Zwitserse horlogehuis heeft een in­ternationale reputatie verworven op basis van passie voor innovatieve oplossingen en technisch vernuft. Als een van ’s werelds meest vooraanstaande merken in het Haute Horlogerie-segment combineert IWC superieure precisie met exclusief design. IWC is een ecologisch en maatschappelijk verantwoorde onderneming. Het bedrijf streeft naar duurzame productie, ondersteunt instellingen over de hele wereld bij hun activiteiten met kinderen en jongeren en onderhoudt betrekkingen met milieu- en kli­maatorganisaties.

Lees ook:IWC Schaffhausen opent boutique in Amsterdam
Lees ook:Cadeautip voor pap: Father and Friend van Alain Clark
Lees ook:Nespresso blijft Arnhem trouw; Boutique in Bakkersstraat
Lees ook:Champagnehuis Ruinart opent pop-up boutique
Lees ook:Brandje in zijstraat Kalverstraat; niet in grote winkel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>