V&D Leiden verwelkomt ANNA SCOTT

ANNA SCOTT heeft haar shop-in-shop geopend in de vernieuwde V&D conceptstore in Leiden. Het modemerk is sinds half mei te vinden in het warenhuis. ANNA SCOTT is een van de 200 nieuwe merken die V&D toevoegt aan haar assortiment om meer van deze tijd te worden. Het merk neemt een prominente plek in de winkel in, waar de consument niet zo maar langs loopt. Niet alleen qua ligging, direct rechts naast de roltrappen op de tweede etage, maar ook vanwege de aankleding.

ANNA SCOTT drukt haar creatieve stempel op de aankleding van de shop-in-shop. Ze wil de consument visueel vermaken en tijdens ­­het winkelen een lach op het gezicht bezorgen door middel van typische ANNA SCOTT quotes. De werkbank in het midden van de ruimte geeft het geheel een wat rauwere uitstraling. De mix van stoere en knusse elementen maken de shop een eye-catcher en laten de Spring en Summer 2014 collectie goed uitkomen.

Lees ook:Marlies Dekkers in Galeria Inno
Lees ook:The Body Shop opent shop-in-shop in V&D Groningen
Lees ook:Asia is hip & happening
Lees ook:Steeds meer New Look winkels
Lees ook:Amber le Bon het gezicht van de Moschino webwinkel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>