Ook Enschede heeft nu Primark vestiging

Vandaag heeft de eerste Primark winkel in Overijssel haar deuren geopend. Om 11 uur ging de winkel aan het Hendrik Jan van Heekplein in Enschede open voor het publiek. Deze winkel is de achtste Primark winkel van Nederland.

Primark Enschede heeft een oppervlakte van ruim 5.500 vierkante meter, gevuld met de laatste mode. De winkel heeft een uitgebreid aanbod aan mode, schoenen en accessoires voor vrouwen, mannen en kinderen. Daarnaast beschikt de nieuwe winkel over een afdeling met trendy interieurartikelen.

Wethouder Eelco Eerenberg is erg blij met de komst van Primark naar Enschede: “Primark is een echte publiekstrekker en een waardevolle aanvulling op het winkelaanbod in onze prachtige stad. Primark vergroot de aantrekkingskracht van ons winkelhart en versterkt de centrumfunctie van Enschede. Er komen bijna 400 mensen te werken, dus Primark zorgt ook voor veel werkgelegenheid. Ik ben dan ook trots op deze aanwinst voor onze stad’

Een woordvoerder van Primark: “We zijn verheugd dat we onze achtste Primark winkel in Nederland mogen openen in de levendige stad Enschede. We hebben geweldige reacties van de Nederlanders gehad sinds de opening van onze eerste Nederlandse winkel in december 2008. We kijken er naar uit om meer winkels in Nederland te openen dit jaar.”

Primark Nijmegen is de 278ste winkel van het modebedrijf. In Nederland heeft Primark ook al vestigingen in Rotterdam, Hoofddorp, Zaandam, Almere, Zoetermeer, Eindhoven en Nijmegen. Primark opent voor het einde van 2014 ook winkels in Venlo, Arnhem, Rotterdam Zuidplein en Den Haag.

Lees ook:Primark geopend in Nijmegen
Lees ook:UPDATE: Er komt toch tweede Primark winkel in Nederland
Lees ook:Primark Nijmegen (Plein 1944) pas in 2014 open
Lees ook:Steeds meer New Look winkels
Lees ook:UGG nu ook naar Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>