Michael Kors, het meest geliefde merk van dit moment

95michaelkorsDe succesvolle Amerikaanse modeontwerper Michael Kors heeft een prachtige schoenen- en tassencollectie voor de herfst en winter ontworpen, die bij Omoda te koop is. Michael Kors is momenteel wereldwijd het meest geliefde merk en dat is niet voor niets. Zijn stijl is herkenbaar: luxueus, casual en heeft een tijdloze uitstraling. Stijlvolle en trendy tassen en schoenen die een lust zijn voor het oog van alle vrouwen.

Michael Kors schoenen bij Omoda

In de collectie dames- en meisjesschoenen van Michael Kors bij Omoda zien we fraaie pumps met een naaldhak en een puntige neus. De schoenen zijn van leer en aan de hiel voorzien van een goudkleurige stud en de binnenkant heeft een goudkleurige zool van imitatieleer. De nieuwe najaarscollectie heeft ook suède sneakers en enkellaarzen van glanzend leer. De enkellaarzen hebben een stoere uitstraling met zowel de ronde als puntige neuzen, blok- en naaldhakken.

Een nieuwe Kors tas van Omoda

De tassencollectie van Michael Kors is zeer uitgebreid en varieert van grote tot kleinere tassen. We zien schoudertassen, shoppers, handtassen en clutches. De crossbodytassen zijn nu zeer trendy. Ze zijn gemaakt van leer en voorzien van een magneetsluiting. De ontwerpen zijn zeer chic met een urban vleugje. Een échte Kors herken je aan de bekende merkbedel aan het schouderhengsel.

De prachtige collectie van Kors is ook online te koop bij omoda.nl

Geen reacties // Reageer