Tien jaar ShoppingNight Den Haag

De Haagse ShoppingNight viert op vrijdag 24 juni haar tiende verjaardag en viert dat met het thema Celebrations. De straten van de Haagse binnenstad zullen versierd worden met slingers en ballonnen, daarnaast zijn er foodtrucks, spelletjes en treden er bands op. Winkels zijn geopend tot middernacht waar flinke kortingen worden gegeven. En alsof dat nog niet leuk genoeg is kun je je aankopen direct aantrekken, want op diverse locaties in de stad worden afterparties gehouden.

ShoppingNight is één groot feest

De ShoppingNight begint om 17.00 uur waarna je je avond kunt starten in één van de vele restaurants met de Goodiebag Bite, een heerlijke dagschotel met een goedgevulde goodiebag. Overal op straat is entertainment. Er spelen bandjes, er wordt salsa gedanst en er zijn van allerlei spelletjes te doen en te zien. En dan niet de oud-Hollandse variant maar urban style, denk aan street basketbal en double Dutch springtouw, maar ook demo’s van bootcamps en free runners.  Dj’s zorgen voor een op en top party stemming. Op straat en in de winkels wordt getrakteerd op bubbels en allerlei lekkernijen. Wie dan nog honger heeft: overal in de stad zijn foodtrucks te vinden. En na middernacht gaat het feestje door met after parties en bioscoop nachtvoorstellingen .

Tien jaar ShoppingNight

ShoppingNight is door de jaren heen uitgegroeid tot een spectaculair evenement zoals geen ander. Het begon ‘klein’ met 50.000 bezoekers maar groeide al snel uit tot een groots evenement met ruim 100.00 bezoekers uit Den Haag en daarbuiten. Draaide het in het begin vooral om nachtelijke shopsessies met veel kortingen, tegenwoordig is het een compleet evenement met food, shopping en entertainment. De entree is gratis. Kijk voor meer informatie op www.shoppingnight.nl.

Lees ook:ShoppingNight Den Haag: 14 juni 2012
Lees ook:ShoppingNight Den Haag op 23 juni
Lees ook:ShoppingNight 2010: Thema bekend
Lees ook:Nachtelijk shoppen in Den Haag
Lees ook:Kraak & Smaak sluit ShoppingNight 2009 af

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>