Pandora viert jubileum

Het concept van de Pandora bedelarmband is tien jaar geleden opgericht. Om dit jubileum te vieren is er een speciale gouden bedel ontworpen. Exclusieve materialen als 14-karaat goud en 0.12-karaat diamanten zijn hiervoor gebruikt.

De bedel is te combineren met een brede selectie van kleine waardevolle bedels, die romantisch zijn versier met een rijke veelvoud aan edelstenen, parels, email en muranoglas. Daarnaast kan hij gebruikt worden als een gewaagde en opvallende hanger voor aan een collier.

De jubileumbedel is vanaf nu verkrijgbaar voor 674 euro bij geselecteerde verkooppunten. Ga voor meer informatie naar www.pandora.net.

Het concept van de Pandora bedelarmband is tien jaar geleden opgericht. Om dit jubileum te vieren is er een speciale gouden bedel ontworpen. Exclusieve materialen als 14-karaat goud en 0.12-karaat diamanten zijn hiervoor gebruikt.

De bedel is te combineren met een brede selectie van kleine waardevolle bedels, die romantisch zijn versier met een rijke veelvoud aan edelstenen, parels, email en muranoglas. Daarnaast kan hij gebruikt worden als een gewaagde en opvallende hanger voor aan een collier.

Lees ook:Pandora brengt romantiek op Valentijnsdag
Lees ook:Fietsbedeltje van OHM Beads overhandigd aan Edsilia Rombley
Lees ook:Contrastrijke accessoires en sieraden
Lees ook:Tip: bedel voor een goed doel
Lees ook:Oneindig switchen en clicken met je ring

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Pandora viert jubileum

 1. Hassankhan

  Happy B’day Pandora.
  Maar ik vindt de prijs om flauw te vallen!

    /   Reply  / 
 2. Jatine

  Ik begrijp niet waarom je een gouden bedel zou kopen. Erg duur en persoonlijk vind ik zilver nog mooier ook.

    /   Reply  / 
  1. Johanna Kommerie

   Ben het met je eens Jatine, zelf draag ik ook alleen de zilveren bedels.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>