Draag zelfde horloge als Lieke van Lexmond en Do

Wat hebben Demi Moore, Usher, Ashton Kutcher, Paolo Maldini, Do en Lieke van Lexmond met elkaar gemeen? Ze dragen allemaal een horloge van Orefici. Vandaag presenteert Shoppenblog deze horloges met een luxe Italiaanse uitstraling en een stoere touch…

Orefici heeft zowel een dames- als herenlijn, waarbij de sporty touch als een kleurrijke draad door de collecties loopt. De verwisselbare horlogebanden geven het merk een eigenzinnige, speelse twist.

Zo zien we binnen de damescollectie onder meer de Galante, een ultravrouwelijk horloge, met een stoere edge. De lijnen zijn krachtig en duidelijk, maar bovenal vol karakter en met een subtiele vleug Italiaanse elegantie. Verkrijgbaar met een witte, zwarte, bruine of creme wijzerplaat, is de band al naar gelang aan te passen qua kleur.

www.oreficiwatches.nl

Lees ook:Horloge.nl opent fysieke store in Rotterdam
Lees ook:Orefici lanceert drie nieuwe series horloges
Lees ook:Nieuwe TooLate Watches collectie Mash-Up
Lees ook:Elegantie met een comfy-vasual twist van Ilse Jacobsen
Lees ook:Drie nieuwe Swarovski horloges

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>