Laat je verleiden door deze sieraden

GUESS Jewellery presenteert deze winter een collectie van wilde verleiding met sieraden die het animal inspired DNA van GUESS vertegenwoordigen in zowel subtiele silhouetten als ook opvallende statement pieces. Met de Urban Jungle en Original Sin collecties viert de zelfverzekerde vrouw haar temperamentvolle liefde voor mode.

Voor Fashionista’s die niet bang zijn om hun onderscheidende stijl te tonen biedt GUESS Jewellery de Original Sin collectie, geïnspireerd door het originele symbool van verleiding; de slang. Voorzien van een flinke dosis sprankeling komt de sensuele slang terug in dramatische stukken die van kop tot staart zijn voorzien van opvallende details.

Voor een elegante combinatie van dierlijke pracht en klassieke silhouetten presenteert GUESS Jewellery de Urban Jungle collectie met wilde luipaard details. Het luipaard patroon wordt vormgegeven door pavé-gezette kristallen gepresenteerd op fijne schakelarmbanden, charmante ringen en stijlvolle oorringen in rhodium en geel goud.

De nieuwe collectie vertegenwoordigt de keuze van GUESS Jewellery voor een hogere kwaliteit aan afwerkingen. Zo is het gebruikte plating proces van de sieraden van het maximale niveau en is er gekozen voor een verfijndere setting van de kristallen.
De avontuurlijke modeliefhebster toont dit najaar haar ongetemde mode instinct met de nieuwe collectie van GUESS Jewellery.

Lees ook:Elegante zomerse look GUESS Jewellery
Lees ook:Bijzondere combinaties Guess horloges…
Lees ook:Stoere herenhorloge van Guess
Lees ook:Red Carpet collectie: Roberto Cavalli’s visie op glamour
Lees ook:Silis: draagbare accessoires met hoge dosis fun

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>