Bijzondere combinaties Guess horloges…

De wereld van fashion watches goes wild met een ongetemde uitvoering van de klassieke combinatie van roségoud en charmant bruin. GUESS Watches intrigeert dit seizoen met de hypnotiserende katachtige creaties van de Wild at Heart collectie.

Door de vooruitstrevende Thermo Pattern Technology van GUESS Watches drukken de horloges een creatieve stempel op de wereld van animal prints.

Stralend middelpunt van de collectie is de VIXEN die compleet overgoten is met een rijke mix van wilde prints en charmant rosé goud. De bronzen katachtige patronen geven de roségouden kast en wijzerplaat een extra dimensie.

Voor een eveneens verleidelijke stijl met een tikkeltje minder drama kan de fashionista terecht bij de TEMPTRESS. De opvallende roségouden horlogekast en wijzerplaat met subtiel GUESS logo zijn voorzien van katachtige details en worden gecombineerd met een chocoladebruine leren band.

Dit seizoen toon je autoriteit op het gebied van elegante animal prints en omarm je jouw inner wild child met GUESS Watches.

Lees ook:Stoere herenhorloge van Guess
Lees ook:Laat je verleiden door deze sieraden
Lees ook:Guess flagship store voor schoenen en accessoires
Lees ook:Elegante zomerse look GUESS Jewellery
Lees ook:Nieuwe TooLate Watches collectie Mash-Up

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>