Stoere herenhorloge van Guess

Blauw is en blijft een sterke kleur in de wereld van mannenmode. Van een goed zittende jeans tot aan krachtige accessoires geeft de kleur blauw een instant gevoel van zelfvertrouwen. Dit herfst- en winterseizoen combineert GUESS electric blue met elementen zoals rosé goud en honing bruin leer.

De horloges geven krachtig antwoord op de vraag hoe men de kleur blauw de alledaagse basics doet ontstijgen. De gedistingeerde stijl van de PURSUIT krijgt vintage aantrekkingskracht door de glanzende, honing bruine, leren band met contrasterende witte stitching. De roségouden horlogekast en topring met subtiele accenten geven het horloge precies de juiste mate van detaillering. De krachtige electric blue wijzerplaat is voorzien van een binnenring met plaatsaanduidingen in verschillende tijdszones. Door de subtiele markeringen en chronograaf krijgt het horloge een luxueuze sportieve uitstraling.

Voor krachtig blauw in een casual chique stijl kan de GUESS man terecht bij de charmante HORIZON, uitgevoerd in een opvallende combinatie van blauw en rosé goud of zilver. De Romeinse nummermarkering en Tachometer details geven extra klasse aan deze stijl.
De nieuwe collectie accentueert de kleur blauw op een gedurfde wijze en hiermee definieert de GUESS man dit seizoen zijn eigen blueprint voor vooruitstrevende mode.

Lees ook:Bijzondere combinaties Guess horloges…
Lees ook:Draag zelfde horloge als Lieke van Lexmond en Do
Lees ook:Een horloge om van te dromen
Lees ook:Swatch horloge met goud, zilver en fonkelende kristallen
Lees ook:Laat je verleiden door deze sieraden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>