Sieraden van Jozemiek zijn geïnspireerd op haar reizen

Het Nederlandse sieradenlabel Jozemiek heeft een nieuwe collectie genaamd ‘Heart and Soul’. Deze collectie bestaart uit veertien hippe armbandensets met elk minimaal vijf elastische armbandjes die perfect bij elkaar passen. De armbandensets zijn perfect te combineren met elkaar, maar ook leuk om los te dragen.

De sieraden van Jozemiek zijn geïnspireerd op de prachtige reizen die Jozemiek gemaakt heeft. Ieder sieraad wordt ontworpen vanuit een bepaalde gedachte. Zo zijn de nieuwe armbandensets van de Heart and Soul collectie  ontworpen vanuit een passie om vrouwen te helpen die moeite hebben zelf armbanden combinaties samen te stellen. Ze heeft er daarom voor gekozen om een ‘tree of life’ bedel aan vele armbanden te bevestigen.

De boho-armbandensets zijn nikkelvrij, zitten altijd goed en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren met trendy details, zoals kwastjes en de tree-of-life-bedel. Ook fijn: Jozemiek hecht veel waarde aan eerlijke arbeidsvoorwaarden, duurzame productie en sociaal verantwoord ondernemen. De armbanden hebben een adviesprijs van €14,95 en zijn te koop via de webshop van Jozemiek en bij geselecteerde verkooppunten.

Bekijk het complete assortiment via www.jozemiek.com.

Lees ook:Samba om je pols
Lees ook:Jozemiek: Van Indiase traditie tot Nederlandse trend
Lees ook:Casa Gi linkt collecties met lederen armbanden
Lees ook:Il Centimetro: armbandje gebaseerd op ouderwets meetlint
Lees ook:WK armband: 5.092 maaltijden voor straatkinderen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>