Epke Zonderland: The Flying Dutchman

UPDATE: EPKE ZONDERLAND HEEFT GOUD GEWONNEN TIJDENS DE OLYMPISCHE SPELEN 2012 IN LONDEN!

Sinds 2008 is topturner Epke Zonderland één van de gezichten van Le Coq Sportif en promoot hij de sport/lifestyle collectie van het Franse retromerk. Deze beelden konden we je toch niet onthouden.

All-round
The sky is the limit… Epke Zonderland, Nederlands beste all-round turner, legt de lat hoog. Momenteel richt hij zich op het WK in Rotterdam dat op 16 oktober van start gaat. Naast zijn trainingen en wedstrijden studeert Epke ook nog geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Le Coq Sportif bewondert de persoonlijkheid, het enthousiasme en de uitstraling van de turner; zijn uitgesproken mening en frisse verschijning passen perfect bij het merk. Le Coq Sportif ondersteunt Epke Zonderland dan ook al geruime tijd in het nastreven van zijn ambities en daarnaast is de turner het gezicht van de sport/lifestyle collectie.

Back to School
De shoot draait om het Back to School thema en volgt Epke op verschillende momenten van een collegedag. Epke staat model in de beste looks van Le Coq Sportif; coole hoodies, comfy sweatpants en stoere donsjacks. Gecombineerd met z’n favoriete jeans – de perfecte mix van sport en fashion! De collectie is verkrijgbaar bij diverse sportketens, waaronder AktieSport en Perry Sport.

Lees ook:Olympisch goud Epke Zonderland door goede matras?
Lees ook:Sportketen voor vrouwen
Lees ook:Patricia van der Vliet voor H&M
Lees ook:Naomi van As nieuw gezicht van De Lotto
Lees ook:Hunkemöller sexy sport bh met push-up effect

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Epke Zonderland: The Flying Dutchman

 1. Patricia de Ryck Auteur

  Epke heeft vandaag een zilveren plak gewonnen op het WK Turnen. Wat jammer dat die Chinees net beter was, maar heb echt genoten. Zijn sponsor kan tevreden zijn met zo’n gezicht ;)

    /   Reply  / 
 2. mo

  hoi

    /   Reply  / 
  1. mo

   doei

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>