Beste Moederdagcadeau aan je fiets hangen

Wie nog niet nagedacht heeft over een passend cadeau voor zijn of haar liefste moeder zou daar alvast mee moeten beginnen. Voor je het weet is het 11 mei en ben je genoodzaakt om een bloemetje bij de benzinepomp op te pikken. Nee, dit jaar krijgt moeders wat ze verdient.

Dare 2b heeft een vrolijk assortiment aan fiets t-shirts in haar zomercollectie. Leuke prints en vrolijke kleuren die verwijzen naar de liefde voor fietsen. De lichte, vocht opnemende, sneldrogende stof met antibacteriële werking maakt dat de shirts voor zowel racers als rustige trappers geschikt zijn.

De t-shirts zijn verkrijgbaar vanaf € 19,95, onder andere via de webshop op www.dare2b.com.

Lees ook:Verrekte Mongol-shirts uit het Coolcat schap
Lees ook:Star Wars fans kopen hun shirt bij.. Zeeman?!
Lees ook:Smurftastische shirtjes
Lees ook:Mango verkoopt shirts voor mensenrechten
Lees ook:Piet Paris ontwerpt shirts voor Shoeby

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>