Bikini voor ieder figuur bij Hunkemöller

Het vinden van de perfecte bikini kan een opgave zijn, maar dat is vanaf nu nergens meer voor nodig. Hunkemöller ’s ‘Director of Design’ Zoë Price-Smith laat zien dat er voor elk figuur en in elke situatie een passende set is ontworpen. Of je nu een recht figuur, een zandloper, appel of peer figuur hebt, deze tips helpen jou de perfecte bikini voor bij jouw figuur te vinden.

Recht figuur

Ben je smal gebouwd en heb je weinig rondingen? Dan ben je bevoorrecht met een recht figuur. Vanwege je kleinere cup maat kun je veel uitgesproken bikini’s hebben. Ruches, fringes en prints geven je extra volume waar nodig is. Ook kun je kiezen voor een triangel top met een padding of de ‘Maximizer’ top, die met twee cup maten vergroot. De gel vulling van de ‘Maximizer’ zorgt ervoor dat de top geen water absorbeert. Heb je smalle heupen? Kies dan een broekje met speelse touwtjes aan de zijkant. Door deze touwtjes creëer je volume. Show off your curves!

Zandloper figuur

Heb je een grotere cup maat, een smalle taille en bredere heupen? Jij bent in het bezit van het super vrouwelijke zandloper figuur. Heb je een grotere cup maat? Kies dan voor goede ondersteuning. Een bikini top met een beugel en rechte bandjes zijn ideaal. Wanneer je de top iets kleiner wilt laten lijken kies je voor één kleur, maar behoud je de speelse twist met kleine versieringen en studs. Bij prachtige bredere heupen kun je kiezen voor een iets hoger broekje dat een versmallend effect heeft.

Appel figuur

Wanneer je gezegend bent met een appel figuur ben je in het bezit van wat vollere benen en heupen, een korter bovenlijf en een kleinere cup maat: accentueer en verleng je bovenlijf door voor een laag broekje te kiezen. Wil je jouw buikje verhullen? Kies dan voor een hoger broekje of een badpak met plooien rond je taille. Door deze plooien creëer je meer volume aan de bovenzijde en legt het nadruk op het smalste gedeelte van je taille.

Peer figuur

Heb je smalle schouders en een kleinere cup maat, maar bredere heupen en wat vollere benen? Dan ben je in het bezit het peer figuur. Je kunt strapless bandeaus goed hebben omdat ze de schouders breder laten lijken. Bredere heupen laat je optisch smaller lijken met een wat hoger broekje die daardoor ook een eventueel buikje verdoezelen. Een matching pareo werkt ook altijd goed en is een leuke aanvulling op je beach outfit!

De swimwear collectie bevat items geïnspireerd op de SS14 catwalk trends. Een grote trend dit seizoen is de boho festival look gecombineerd met fringes en de Aztec print. Ook zie je colour blocking en felle kleuren met glinsterende details.

De gehele Hunkemöller swimwear collectie is zowel in de winkels als online verkrijgbaar.

Lees ook:Ontdek vernieuwde smaken; Shoppenblog deelt Sultana uit
Lees ook:Eet de vruchten uit je thee met So T.
Lees ook:Perfect figuur met Triumph Shape Sensation
Lees ook:Dé lentetrends voor 2009
Lees ook:X-tra intense oogopslag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>