Prijsverschillen tot 42 euro per shirt Nederlands elftal

Het WK Voetbal in Brazilië gaat vanavond van start. Morgen start het Nederlands elftal aan het toernooi. Wil je nog een officieel wedstrijd shirt om Oranje aan te moedigen? Let dan op de prijs. De prijsverschillen van het nieuwe Nike shirt, met de retro uitstraling, zijn enorm.

“De adviesprijs voor het WK-shirt is 85 euro, maar wij zien inmiddels aanbiedingen met kortingen tot 50%” zegt Roy Platje, eigenaar van prijsvergelijkingssite PrijsCheck.nl. De laagste prijs voor het officiële shirt is 42,48 euro op dit moment. “We vergelijken dagelijks de prijzen van meer dan 30 verkopers van het officiële Nederlands elftal shirt en zien dat de verkopers nu zenuwachtig gaan worden of ze niet met de voorraden blijven zitten. De prijzen beginnen echt snel te dalen. De gemiddelde prijs bij de 32 aanbieders is nu Euro 73,40″.

Let ook op nep
Tijdens het onderzoek stuitte men ook op mogelijk frauduleuze webshops. De prijs voor het shirt was soms slechts 24 euro. Platje hierover: “Als een prijs te mooi lijkt om waar te zijn is dat vaak ook zo. Kijk of de winkel aangesloten is bij Thuiswinkel.org en let op de teksten. Ga vooral ook op je gevoel af”. PrijsCheck zal het gehele WK de prijzen van de shirts blijven monitoren.

Compleet overzicht van de onderzoeksresultaten is te vinden op: http://prijscheck.nl/kleding/nederlands-elftal-shirt/wk-shirt/

Lees ook:T-shirt bedrukken yoursurprise.nl
Lees ook:Boze bui? Bom op je trui!
Lees ook:Heineken Rugnummer-shirt: Als één team achter Oranje
Lees ook:Moedig oranje aan in je CATchy Holland shirt
Lees ook:Family Guy T-shirt komt tot leven bij Primark

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>