Stoere, sportieve kledinglijn van Madurodam voor kampioenen

Zo Groot Is Oranje symboliseert het gevoel van trots en verbondenheid dat we voelen wanneer Nederland een prestatie levert, zowel in sport als daarbuiten. Deze eerste kledingcollectie is geïnspireerd op de prestaties van het Nederlands voetbalelftal. De opdrukken op de voor volwassenen en kinderen ontwikkelde kledinglijn zijn voor iedere Nederlandse voetballiefhebber herkenbaar.

Iedereen herkent het wel: je draagt een trui of T-shirt met opdruk maar eigenlijk weet je helemaal niet wat er nu precies op je kleding staat. Madurodam vond dit een ludiek en mooi uitgangspunt om tekstopdrukken te ontwikkelen die herkenbaar zijn en staan voor een groot Nederlands verhaal. De teksten zijn bijvoorbeeld geïnspireerd op ons volkslied, de eerste officiële interland van het Nederlands Elftal en het WK 1974. In de kleurkeuze treedt de kleur Oranje juist een keer niet op de voorgrond.

De vrijetijdskleding wordt vooralsnog exclusief verkocht in een speciaal daarvoor gebouwde “Zo Groot Is Oranje Brand Store” die deel uitmaakt van de voetbalattractie Zo Groot Is Oranje in Madurodam. De kledinglijn bestaat uit verschillende shirts, hoodies en caps voor mannen, jongens en meisjes. Om het assortiment zo toegankelijk mogelijk te maken zijn de prijzen scherp. Deze variëren van Euro14,95 voor kinder T-shirts tot Euro34,95 voor kindersweaters en van Euro24,95 voor heren T-shirts tot Euro39,95 voor hoodies voor heren. De kleding is eigentijds en van hoogwaardige kwaliteit. De items zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren met diverse opdrukken.

Madurodam schenkt haar opbrengsten aan goede doelen voor kinderen. Madurodam richt haar steun op drie thema’s: “Leuk Leren”, “Feestvieren” en “Buitenspelen”. Opgericht als fondsenwerver en promotieplatform voor het goede doel is Madurodam al ruim 60 jaar in alle opzichten: Goed Voor Kinderen. Dit is dan ook de afzender in de neklabels van alle kleding.

Meer informatie: www.madurodam.nl

Lees ook:Last minute oranje tips voor fashionista’s
Lees ook:Hip Way nu ook verkrijgbaar in Nederland
Lees ook:Star Wars fans kopen hun shirt bij.. Zeeman?!
Lees ook:Zeeman komt met oranje T-shirts voor Koninginnedag
Lees ook:Hup Holland Hip! Oranje accessoires voor het EK

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>