Kari Traa = het einde van saaie sportkleding

Miste jij ze ook in de rekken? Hardloopoutfits en baselayers die echt opvallen? Van die items waar je blik direct naartoe getrokken wordt, zoals je dat in een boetiekje met een bijzonder jurkje kan hebben. Kari Traa is een nieuw vrouwensportmerk in Nederland met hoog ‘dit móet ik hebben’-gehalte.

Je herkent het merk direct aan de vrolijke, felle kleuren, prints en designs die maken dat je absoluut in Kari Traa-kleding wilt sporten. Sterker nog, je wilt er graag in gezien worden. Zo fiets jij dat stuk naar de sportschool voortaan wel door die drukke straat. En die baselayer doet het geweldig in de après-ski-bar! En niet onbelangrijk, het zit ook nog eens heel lekker. Kari zelf (de bedenkster van dit merk) is namelijk Olympisch atlete – dus die weet wet wat goed zittende sportkleding doet.

Stijlvol, vrouwelijk aan de slag kan dus vanaf nu. Je loopt er geheid een kilometertje extra in!

Je vindt meer informatie over Kari Traa op www.karitraa.com.

Lees ook:Winkels komen bij je thuis
Lees ook:Cake & Taart Vulling van Dr. Oetker: om je vingers bij af te likken
Lees ook:Mixen met Mymuesli
Lees ook:Tijd voor detox na de kerst?
Lees ook:ADV: Spek je spaarrekening bij de slager

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>