Vijf vaderdagcadeaus voor de sportieve vader

Aankomende zondag is het Vaderdag. Heb jij al een cadeau voor je vader of partner? Het is goed om te weten dat er verschillende types vaders zijn. Onder andere de klusvader, de culinaire vader, de ‘oudere’ vader, de nog-maar-net-vader-vader, de modieuze vader, de sportieve vader en de gadgetgek. Voor al deze vaders zet ik deze week vijf cadeautjes op een rij waar je hem vast blij mee weet te maken. Vandaag: de sportieve vader.

1. Fitnessgear

Jullie schuur, zolder of kelder is volledig omgebouwd tot fitness-walhalla voor je vader? Dan doe je je vader een groot plezier met gewichten, haltersets, knijphalters of een fitnessbal.

2. Handdoeken

Iedere sportieve vader gebruikt ze met grote regelmaat. Handdoeken. En dan niet zomaar handdoeken, maar het liefst ééntje met z’n eigen naam er op. Want je weet hoe dat gaat in de sportschool; vergeet je je handdoek dan is de kans groot dat je deze nooit weer terug ziet, tenzij je naam er op staat. Handdoeken met naam zijn te bestellen, maar als je zelf een beetje creatief bent kun je deze ook prima zelf maken. Even met naald en draad aan de slag en je vader kan de komende tijd weer flink vooruit.

3. Sporthorloge

Je kunt natuurlijk een Apple Watch voor je vader aanschaffen, maar voor de meesten van ons zal dat toch wat een te grote investering zijn. Er zijn echter een heleboel sporthorloges op de markt waar je vader tijdens zijn sporten voldoende mee kan. Het bijhouden van zijn hartslag en bloeddruk, het horloge gebruiken als stopwatch, het kan allemaal! Sporthorloges zijn al verkrijgbaar voor een paar tientjes.

4. Rugzak

Is jouw vader meer van het overleven in de wildernis dan het sporten in de sportschool? Denk er dan eens over na om je vader te verrassen met een flinke backpack, die hij mee kan nemen op zijn trektochten door de Noorse bossen. Als het een beetje meezit heb je hiermee een cadeau te pakken waar hij nog jaren plezier van kan hebben.

5. Het Sport Weetjeskwartet

Is jouw vader wel een sportfanaat maar is het bij hem meer dat hij veel kennis over sport heeft dan dat hij zelf van de bank komt? Dan is het Sport Weetjeskwartet – Kaartspel – Special Edition voor jouw vader een leuk spel. Dit spel is ook zeker leuk voor vaders met kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. Wie weet er het meeste over sport? Dat zullen we nog wel eens zien! Dit spel kost 8,99.

Photo credit: Keith Allison / Foter / CC BY-SA

Lees ook:Vijf vaderdagcadeaus voor de gadgetfreak
Lees ook:Vijf vaderdagcadeaus voor de ‘nog-maar-net-papa-vader’
Lees ook:Vijf vaderdagcadeaus voor de echte klusvader
Lees ook:Vijf vaderdagcadeaus voor de culinaire vader
Lees ook:De mooiste verhalen over stoere vaders

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>