Sinterklaastip voor voetballertjes: INR Sox voor onder scheenbeschermers

Moeders van jongetjes die voetballen (of hockeyen, of welke veldsport dan ook) hebben allemaal hetzelfde probleem: stinkende sokken en scheenbeschermers! In Australië is hier een simpele oplossing voor bedacht: INS Sox (inner socks). Deze sokken voor onder de scheenbeschermers zijn dun, elastisch en sneldrogend. Dankzij de dunne laag tussen de huid en de scheenbeschermers zitten deze scheenbeschermers een stuk comfortabeler en worden vieze geurtjes voorkomen. Dat is echter niet het enige voordeel. Het dragen van sokken onder de scheenbeschermers voorkomt huiduitslag en eczeem!

Veel van de 1,5 miljoen voetballers en hockeyers in Nederland hebben last van huiduitslag en eczeem door het dragen van zweterige scheenbeschermers. Door het dragen van ondersokken kan dit einde verhaal zijn. INR Sox zijn sinds kort verkrijgbaar in Nederland in verschillende kleuren via www.inrsox.com. De prijs per paar varieert van €9,95 tot €13,95. Ze worden gratis thuisbezorgd.

Lees ook:De BH van Victoria (+ filmpje)
Lees ook:SBS6 helpt kijkers in crisistijd
Lees ook:Huidproblemen te lijf met Grahams verzorgingsproducten
Lees ook:Exclusief bij Etos: Gratis sokken voor als jouw vader jouw held op sokken is
Lees ook:Geef kleur aan je leven met ColorMeSocks

1 Reacties // Reageer

One thought on “Sinterklaastip voor voetballertjes: INR Sox voor onder scheenbeschermers

  1. Gabriella

    Een helder artikel! Wij kunnen inmiddels niet meer zonder de INR Sox. Mijn dochter hoopt dat ze binnenkort ook in het roze te leveren zijn ;-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>