Protest lanceert nieuwe zomercollectie

Ondanks dat de winter nog moet beginnen heeft het merk Protest alvast haar zomercollectie gelanceerd. De nieuwe collectie voor de zomer van 2016  bestaat uit een uitgebreide collectie met kleding voor overdag, zwemkleding, slippers, sandalen, tassen, sjaals, hoeden en petten. Ook is er in samenwerking met Princess Traveller een speciale koffer ontworpen met een botanical print.

In de nieuwe collectie staan een aantal trends centraal: de Rebel Pack-trend, geïnspireerd op de klassieke skate en café racer-motor-cultuur, de caravansary-trend met gypsy, boho en hippie invloeden, gecombineerd met Marokkaanse en Aziatische details, het Marooned-thema, geïnspireerd op het paradijs van een woestijneiland met jungle invloeden.

Naast de kleding voor overdag is er de swimwear-collectie met zwembroeken voor mannen en een uitgebreide bikini-collectie voor dames. In deze collectie is er gekozen voor veel kleur en zomerse prints.

Protest komt ook met een sportcollectie speciaal voor vrouwen: de Protest Fit collectie. Deze collectie is geschikt voor iedere sport, of je nu gaat hardlopen of aan yoga doet. Deze kleurrijke collectie accentueert de vrouwelijke vormen en zorgt ervoor dat je stylish de sportschool in kan.

Kijk voor de verkoopinformatie op www.protest.eu.

Lees ook:C&A toont nieuwe zomercollectie op dak Rotterdam
Lees ook:Hunkemöller toont nieuwste badmode
Lees ook:Ontwerper boxershorts Muchachomalo geïnspireerd door art
Lees ook:IKEA lanceert limited edition NÄTVIDE collectie
Lees ook:Ontdek nieuwste New Look collectie online bij V&D

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>